Fotograf:
Rosemarie Rodriguez
Yoghurt og rosiner her gjør brødet veldig saftig, er nærmest som en kake å spise. Oppskriften inneholder
237 Kalorier,
40 g Karbo,
8 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Sesam, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Yoghurtbrød med rosiner er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2430 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Yoghurtbrød med rosiner med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 237.10 | 3 168.70 | 226.34 | Kcal |
Protein | 8.30 | 110.92 | 7.92 | gram |
Karbohydrat | 39.54 | 528.43 | 37.74 | gram |
Kostfiber | 4.78 | 63.88 | 4.56 | gram |
Fett | 4.02 | 53.72 | 3.84 | gram |
Mettet fett | 1.66 | 22.18 | 1.58 | gram |
Salt | 1.04 | 13.86 | 0.99 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.59 | Kr 34.61 | Kr 2.47 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 336 totalt | 1 336 pr porsj | 95 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 66,7 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 14
skiver
Bland mel, bakepulver, natron, sukker og salt i en stor bolle. Pisk eggene inn i yoghurten, og rør det så inn i det tørre.
Ha i rosiner og rør sammen. Ha deigen på ett melet bakebord og elt den litt til den blir fast og jevn.
Ha så på en smurt og melet bakeplate som en stor klump. Trykk den litt sammen og tegn ett stort kryss i toppen på den.
Stekes på midterste plate ved 190 grade i ca 40 minutter. Eller til det er jevnt brunt. Pass på.
Vendes så ut på en rist og får avkjøle.
Kutt i skiver, og server med godt smør og pålegg.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Rosemarie Rodriguez
(Intern: 31655)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Brød
Innlagt dato:2014-08-10
Oppdatert dato:2014-08-10
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift