Fotograf:Meny Viltgryte uten kjøtt passer ikke bare for vegetarianere, men også for de som ønsker å kutte ned på kjøttinntaket. Denne oppskriften er enkel å lage og full av deilige smaker. Selv de som er glad i kjøtt kommer til å like denne retten, må prøves!
Stek soppen på sterk varme i matolje til den får en gyldenbrun farge. Sett varmen ned til middels og ha i løk og fres til den er blank.
Tilsett pulled VegME, einebær, kraft, fløte, sennep og krydre med salt og pepper.
Kok opp og la gryten småkoke i 10 minutter.
Server med kokt ris, rørte tyttebær og noen kvaster timian.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Meny
(Intern: 34325)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett Diett/allergi:
Vegetarmat Innlagt dato:2018-10-13
Oppdatert dato:2018-10-13