Fotograf:Knut Pettersen Vi bruker toastloff fra Bakehuset her, men grovt brød kan brukes. Ang loff har vi funnet ut at denne toastloffen fra Bakehuset er den beste. Den kjøper vi på Kiwi, og er nydelig så lenge det er noen dager igjen på holdbarhet. Toastloffen fra Coop er ikke noe god, den har vi og prøvd.
Sett på toastjernet og evt varm det opp. Vårt trenger ikke det.
Noen smører litt smør på begge sider av brødet, men ikke oss. Dette er vel for at det skal bli gyllent brunt, men vi føler at om en har rikelig med smør inni, så trenger det gjennom og farger brødet allikevel, bare se bildet.
Legg 2 skiver loff på jernet, smør med smør og så i rekkefølge. Ost, skinke, tomat, krydder, ost og så legges den andre skiven på toppen. Ikke ha for mye på da det blir vrient å lukke jernet.
Lukk jernet rundt toastene og sett på låsen. Skru det på, eller evt sett i kontakten.
La stå på til lampen slukker, hos oss er det 2 lamper, grønn og rød. Grønn lyser mens det varmes og rød når det er ferdig. Les evt bruksanvisningen.
Så lykke til med nydelige toast, som selvfølgelig kan varieres i det uendelige
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Knut Pettersen
(Intern: 32305)
Tilberedningstid:
1-10 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Smørbrød Innlagt dato:2016-03-12
Oppdatert dato:2016-03-12