Fotograf:
Stranda spekemat
Terte med strandaskinke inneholder
218 Kalorier,
13 g Karbo,
14 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Terte med strandaskinke har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Sennep, Spor-av-gluten, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Terte med strandaskinke er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3808 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Terte med strandaskinke med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 218.22 | 2 229.12 | 557.28 | Kcal |
Protein | 13.53 | 138.21 | 34.55 | gram |
Karbohydrat | 13.33 | 136.17 | 34.04 | gram |
Kostfiber | 1.03 | 10.52 | 2.63 | gram |
Fett | 12.08 | 123.40 | 30.85 | gram |
Mettet fett | 4.54 | 46.38 | 11.59 | gram |
Salt | 4.08 | 41.63 | 10.41 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 15.19 | Kr 155.17 | Kr 38.79 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 022 totalt | 1 022 pr porsj | 255 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 24,43 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 4
stykker
En av våre favoritter som passer til en hver anledning. Kan lages i god tid før du skal servere. En "all in one" rett som garrantert faller i smak.
Slik gjør du det:
Bland sennep, dill, sukker, rødvinseddik, sennepsfrø, salt og pepper i food-prosessoren. Spe med oljen til ønsket konsistens.
Snøfriskdressingen
Alt blandes i food-prosessoren til en glatt masse.
Spinat:
Spinaten vaskes, og bladene dyppes 3 sekunder i kokende lettsaltet vann. Avkjøl i kaldt vann og tørk av. Montering:
Skinkeskiver, spinat, dressing, sennepssaus, og potetkake monteres lagvis med potetkake i bunn og på topp. La terten ligge i lett press et par timer før kakestykkene skjæres ut.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Stranda spekemat
(Intern: 2144)
Kategori:
Pai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-10-23
Oppdatert dato:2002-10-23
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift