Syltede paradisepler inneholder
205 Kalorier,
51 g Karbo,
0 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Syltede paradisepler har ingen allergener
Syltede paradisepler er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
8251 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Syltede paradisepler!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 205.26 | 4 454.14 | Kcal |
Protein | 0.13 | 2.82 | gram |
Karbohydrat | 50.58 | 1 097.59 | gram |
Kostfiber | 0.85 | 18.45 | gram |
Fett | 0.08 | 1.74 | gram |
Mettet fett | 0.00 | 0.00 | gram |
Salt | 0.00 | 0.02 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.70 | Kr 36.89 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 170 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 98,56 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Vask eplene. Klipp av halvparten av stilken. Legg eplene i en kjele og hell på rikelig med kaldt vann. Gi eplene et oppkok. Avkjøl så eplene i kaldt vann. La dem renne av på klede.
Bland sukker og vann i kjelen og rør over svak varme til sukkeret er oppløst. La sukkerlaken koke noen minutter til den er klar.
Legg eplene i sukkerlaken og la dem småkoke til de er møre. Prøv om en kakenål eller strikkepinne lett kan stikkes igjennom.
Ta paradiseplene opp med en hullsleiv og fyll dem på glass eller krukker.
La laken koke inn uten lokk til den er blitt litt fyldigere. Hell laken kokende over eplene. Sett på lokk med en gang.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9464)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Hermetisering
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-28
Oppdatert dato:2003-04-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift