Stuet purre



Stuet purre inneholder 72 Kalorier, 3 g Karbo, 1 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Stuet purre har beregnet å ha følgende allergener Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Stuet purre er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 3605 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
500grtynne purrer
Ca 4,5ssolivenolje
Ca 2,5ssbalsamico
2tsdill- eller fennikelfrø
Ca 2,5stk stortomat, flådde
kvernet pepper
havsalt




Næringsdeklarasjon for Stuet purre!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier71.73157.21Kcal
Protein1.252.74gram
Karbohydrat3.447.54gram
Kostfiber2.505.48gram
Fett5.3311.68gram
Mettet fett0.761.67gram
Salt0.010.02gram
Pris på oppskriftenKr 3.87Kr 8.48Kroner
Hele oppskriften veier877 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo19,18 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Behold så mye av det grønne på purren som mulig, del dem på langs, skyll godt og kutt i biter på skrå.

Legg purren i en lav kjele eller stekepanne med høye kanter. Tilsett olivenolje, balsamico, dill/fennikelfrø, salt og godt med kvernet sort pepper.

Legg flådde tomater i små biter oppå. Salt og pepre. Kok under lokk på svak varme i 30 minutter. Fosskok deretter uten lokk til retten er tykk.

Server den til kylling, vilt eller stekt fisk eller kjøtt.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9774)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-29
Oppdatert dato:2003-04-29


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.