Stuet purre inneholder
72 Kalorier,
3 g Karbo,
1 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Stuet purre har beregnet å ha følgende allergener
Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stuet purre er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3605 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stuet purre!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 71.73 | 157.21 | Kcal |
Protein | 1.25 | 2.74 | gram |
Karbohydrat | 3.44 | 7.54 | gram |
Kostfiber | 2.50 | 5.48 | gram |
Fett | 5.33 | 11.68 | gram |
Mettet fett | 0.76 | 1.67 | gram |
Salt | 0.01 | 0.02 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.87 | Kr 8.48 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 877 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 19,18 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Behold så mye av det grønne på purren som mulig, del dem på langs, skyll godt og kutt i biter på skrå.
Legg purren i en lav kjele eller stekepanne med høye kanter. Tilsett olivenolje, balsamico, dill/fennikelfrø, salt og godt med kvernet sort pepper.
Legg flådde tomater i små biter oppå. Salt og pepre. Kok under lokk på svak varme i 30 minutter. Fosskok deretter uten lokk til retten er tykk.
Server den til kylling, vilt eller stekt fisk eller kjøtt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9774)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Tilbehør
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-29
Oppdatert dato:2003-04-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.