Stekt orrhane med kraftig saus inneholder
118 Kalorier,
1 g Karbo,
15 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Stekt orrhane med kraftig saus har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stekt orrhane med kraftig saus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2,6 poeng fra 5 lesere
Lesere:
9980 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekt orrhane med kraftig saus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 117.65 | 594.94 | Kcal |
Protein | 14.51 | 73.38 | gram |
Karbohydrat | 1.22 | 6.17 | gram |
Kostfiber | 0.32 | 1.62 | gram |
Fett | 6.01 | 30.39 | gram |
Mettet fett | 2.26 | 11.43 | gram |
Salt | 0.72 | 3.63 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 18.51 | Kr 93.60 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 023 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,14 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Klargjør fuglen og ta ut innmaten. Skyll og tørk den.
Ta vare på lever, krås og hjerte. Ta ut innholdet av kråsen og ta bort den harde hinnen.
Smelt matfettet i en jerngryte. Legg fuglen i og brun den rundt det hele. Dryss på salt og pepper. Legg i innmaten og la det bli brunt sammen med fuglen.
Skrell gulrot og løk og skjær dem i biter. Ha det i gryten sammen med einerbær og pepperkorn. Spe med buljong. La fuglen ettersteke under lokk ca 1 time. Ta den opp og hold den varm under aluminiumsfolie. Sil sjyen.
Fres smør og mel til sausen i en kjele. Spe med sjyen. Smuldre blåskimmelosten og la den smelte i sausen. Tilsett philadelphiaosten og rør den ut. Smak eventuelt til med salt og pepper.
Server pasta og salat av f.eks. mango, appelsin og carambole til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8098)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-22
Oppdatert dato:2003-04-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift