Stekt flesk med spinat og persillekrem inneholder
360 Kalorier,
2 g Karbo,
7 g Protein og
36 g Fett pr 100 gr
Stekt flesk med spinat og persillekrem har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Sennep, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stekt flesk med spinat og persillekrem er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6356 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekt flesk med spinat og persillekrem!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 359.57 | 794.65 | Kcal |
Protein | 6.86 | 15.16 | gram |
Karbohydrat | 1.74 | 3.85 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 36.13 | 79.85 | gram |
Mettet fett | 18.87 | 41.70 | gram |
Salt | 0.26 | 0.58 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.52 | Kr 18.83 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 442 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,93 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg flesket i et ildfast fat og stek det i en varm ovn, 200ºC i 15-20 minutter, vend dem et par ganger underveis. Kok fløten og når den begynner å bli tykk piskes sennep i. Smak til med salt og pepper.
Blend fløte med persille og spinat. Varm den igjennom og dryss flesket med salt. Server evt. med kokte poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Ukjent kilde
(Intern: 26636)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-11-16
Oppdatert dato:2009-11-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift