Fotograf:Mari Svenningsen Legg fisk på grillen! Steinbitfilet er fast i konsistensen og er enkel å grille. Sommerfrukten nektarin er også fin å legge på grillen, og gir deilig sødme og syrlighet til retten.
Renskjær steinbitfilet og skjær den i mindre biter. Sett til side.
Skjær nektiariner i båter, og bruk en ostehøvel til åskjære agurk i lange strimler. sett alt klart ved grillen.
Pensle fiskestykkene med litt olje og grill dem 5-6 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper. Legg fiskestykkene over på et fat og hold dem varme etter hvert som de blir ferdige.
Legg nektarinbitene på grillen og grill dem raskt på hver side.
Fordel grillet fisk, nektarin, agurkstrimler og ruccola på tallerkener. Drypp over olivenolje og sitronsaft og dryss over litt salt og pepper og server.
Små nypoteter kan godt serveres til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 36419)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Grillmat Innlagt dato:2022-05-16
Oppdatert dato:2022-05-16