Fotograf:
Matoppskrift.no
Spaghetti allo scoglio inneholder
103 Kalorier,
13 g Karbo,
10 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Spaghetti allo scoglio har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Skalldyr, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Spaghetti allo scoglio er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6252 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Spaghetti allo scoglio!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 103.25 | 462.35 | Kcal |
Protein | 9.64 | 43.17 | gram |
Karbohydrat | 13.10 | 58.66 | gram |
Kostfiber | 1.15 | 5.15 | gram |
Fett | 1.11 | 4.97 | gram |
Mettet fett | 0.21 | 0.94 | gram |
Salt | 0.74 | 3.30 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.33 | Kr 19.39 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 791 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 50,75 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ha 1 ss olivenolje per person i pannen og legg i den knuste hvitløken og la den brunes på middels varme
Når hvitløken er gylden brun, tilsett en klype pepper, og deretter legg i blekksprut som koker i ca 2 minutter til den er blitt litt tørrere
Når vannet har fordampet ha reker i pannen og deretter muslinger, blåskjell, tomater, en klype salt og stek videre i ca 5 minutter til alle muslinger og blåskjell har åpnet seg.
I mellomtiden kokes spaghetti i rikelig mengde kokende saltet vann
Når sausen er klar, slå av varmen og vent på pasta.
Når pastaen er al dente, sil av og overfør den i pannen til det andre,
La den trekke litt. Dryss med hakket persille, litt olivenolje og legg på ett serveringsfat. Pynt litt med reker og persille.
Server.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 29734)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pasta
Land:
Italia
Innlagt dato:2012-10-10
Oppdatert dato:2012-10-10
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift