Fotograf:
Matoppskrift.no
Skinke- og hvitløkpizza inneholder
173 Kalorier,
16 g Karbo,
9 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Skinke- og hvitløkpizza har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skinke- og hvitløkpizza er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4390 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Skinke- og hvitløkpizza!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 172.84 | 703.57 | Kcal |
Protein | 8.59 | 34.97 | gram |
Karbohydrat | 16.21 | 65.99 | gram |
Kostfiber | 2.35 | 9.57 | gram |
Fett | 7.66 | 31.18 | gram |
Mettet fett | 1.84 | 7.49 | gram |
Salt | 1.30 | 5.29 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.57 | Kr 43.03 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 221 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 37,51 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Forvarm ovnen til 220 C. Rens vårløken, og hakk alt det hvite og litt av den grønne. Varm 2 ss olje i en stekepanne. Surr vårløk, sopp og hvitløk over middels varme til all væske er fordampet. Dryss på salt og pepper, og avkjøl.
Legg pizzabunnen på en bakeplate, og pensle med halvparten av oljen som er igjen. Fordel skinke, sopp og artisjokkhjerter på pizzane.
Dryss over parmesanost og til slutt resten av oljen. Stek pizzane i 15-20 minutter. Pynt med timiankvister, og server omgående.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6115)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pizza
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-20
Oppdatert dato:2002-03-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift