Skinke- og asparges stuing med MiniMax Soya



Skinke- og asparges stuing med MiniMax Soya inneholder 96 Kalorier, 8 g Karbo, 6 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Skinke- og asparges stuing med MiniMax Soya har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Skinke- og asparges stuing med MiniMax Soya er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere: 3509 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 8 porsjoner
0,5stkløk
1ssmelkefri margarin
1,5sshvetemel
1dlMiniMax Soya
1dlvann
150grrøkt eller kokt skinke i biter
1boks(er)asparges, 430 g, i biter
1dashPepper
Ev. Salt

Lapper/pannekaker

1stkegg
Ca 1,5dlhvetemel
1,5dlMiniMax Soya
1,5dlvann
Salt (kan sløyfes)




Næringsdeklarasjon for Skinke- og asparges stuing med MiniMax Soya!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier95.65143.07Kcal
Protein6.159.20gram
Karbohydrat7.9911.95gram
Kostfiber1.051.57gram
Fett4.116.15gram
Mettet fett1.482.21gram
Salt0.971.44gram
Pris på oppskriftenKr 7.43Kr 11.11Kroner
Hele oppskriften veier1 197 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo33,41 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Til fylte pannekaker, ca 8 stk

Fres løken i margarin. Strø over mel og tilsett MiniMax Soya og vann. La koke noen minutter under omrøring. Tilsett skinke og asparges og varm opp. Smak til med pepper.

Legg stuingen på pannekaken og rull sammen. Varm i ovn (ev. pensle med litt melkefri margarin)

Lapper/pannekaker
Melkefri margarin eller olje til steking Visp sammen egg og vann. Tilsett mel og visp til en jevn røre. Bland i Mini- Max Soya og smak til med salt.
Stek lapper (ev. pannekaker) gyllenbrune.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Novartis Nutrition
(Intern: 23929)
Kategori: Tilbehør
Diett/allergi: Laktose og melk
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-06-16
Oppdatert dato:2007-06-16


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.