Sjokoladekake med glasur melkefri inneholder
326 Kalorier,
58 g Karbo,
4 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Sjokoladekake med glasur melkefri har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sjokoladekake med glasur melkefri er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 6 lesere
Lesere:
15116 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Sjokoladekake med glasur melkefri med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 325.83 | 3 093.76 | 257.81 | Kcal |
Protein | 3.96 | 37.60 | 3.13 | gram |
Karbohydrat | 58.20 | 552.61 | 46.05 | gram |
Kostfiber | 1.83 | 17.38 | 1.45 | gram |
Fett | 8.17 | 77.57 | 6.46 | gram |
Mettet fett | 1.20 | 11.39 | 0.95 | gram |
Salt | 0.81 | 7.70 | 0.64 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.58 | Kr 24.50 | Kr 2.04 | .- |
Hele oppskriften veier | 950 totalt | 950 pr porsj | 79 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 71,44 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Alle de tørre ingrediensene blandes godt, gjerne i en kjøkkenmaskin. Nutramigen-blandingen, oljen samt det kokende vannet tilsettes. Legg bakepapir i bunnen av en rund form (24cm i diameter) og hell i røren. Stek ved 175°C i 40 - 45 minutter.
Glasur:
Sikt melisen så den er fri for klumper. Tilsett vannet og rør glasuren blank og jevn. Hell glasuren over den kalde kaken.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mead Johnson
(Intern: 3763)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Sjokoladekake
Diett/allergi:
Uten melk
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-03-23
Oppdatert dato:2003-03-23
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift