Sjøkreps Provencale inneholder
70 Kalorier,
3 g Karbo,
1 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Sjøkreps Provencale har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sjøkreps Provencale er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
2939 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sjøkreps Provencale!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 70.00 | 244.85 | Kcal |
Protein | 1.37 | 4.79 | gram |
Karbohydrat | 2.61 | 9.13 | gram |
Kostfiber | 1.14 | 3.99 | gram |
Fett | 3.29 | 11.51 | gram |
Mettet fett | 2.01 | 7.03 | gram |
Alkohol | 3.17 % | | | |
Salt | 0.27 | 0.96 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.88 | Kr 27.56 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 099 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 14,91 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrell løken. Finhakk løk og persille. Skyll sjampinjongene og del dem i biter. Dypp tomatene et øyeblikk i kokende vann og flå dem. Skjær tomatkjøttet i strimler.
Smelt smøret eller margarinnen i en gryte som kan romme krepsen. La først løken surre i smøret. Press så i hvitløken, og tilsett pepper, tomater, sjampinjonger og persille. Hell vinen i og tilsett buljongterningen. Kok opp.
Legg i krepsene hel. Legg lokk på og la krepsen koke i 3-4 minutter.
Server retten fra gryten, med brød til å suge opp den gode sausen med.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7898)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-20
Oppdatert dato:2003-04-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.