Fotograf:
Frukt.no
Romanesco er en forholdsvis ny kålsort, og er en blanding mellom blomkål og brokkoli. Den kan spises rå som snacks, i salater eller gratineres. Her har vi dampet den og serverer den med en god vinaigrette. Oppskriften inneholder
79 Kalorier,
2 g Karbo,
1 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Romanesco med honningvinaigrette er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6827 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Romanesco med honningvinaigrette!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 79.25 | 264.26 | Kcal |
Protein | 1.09 | 3.63 | gram |
Karbohydrat | 2.39 | 7.97 | gram |
Kostfiber | 2.65 | 8.84 | gram |
Fett | 6.67 | 22.24 | gram |
Mettet fett | 0.94 | 3.13 | gram |
Salt | 0.28 | 0.94 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.37 | Kr 41.25 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 334 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 12,06 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Tilsett alle ingrediensene i en liten boks med lokk og rist til det er godt blandet.
Damp romanesco i lettsaltet vann i 4-5 minutter. Hell over honningvinaigrette og server straks, gjerne med godt brød til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 27306)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Smårett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-07-26
Oppdatert dato:2010-07-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift