Rød curry-suppe med laks og asparges inneholder
121 Kalorier,
1 g Karbo,
6 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Rød curry-suppe med laks og asparges har beregnet å ha følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rød curry-suppe med laks og asparges er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2718 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rød curry-suppe med laks og asparges!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 121.03 | 518.01 | Kcal |
Protein | 6.30 | 26.96 | gram |
Karbohydrat | 1.20 | 5.14 | gram |
Kostfiber | 0.83 | 3.55 | gram |
Fett | 9.93 | 42.50 | gram |
Mettet fett | 4.97 | 21.27 | gram |
Salt | 0.40 | 1.70 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.33 | Kr 22.81 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 712 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 3,96 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrell hvitløk og skjær i skiver. Vask én chili og del den i to. Knus sitrongresset for å få ut smaken. Stek hvitløk, chili, sitrongress og ingefær i 1 ss varm olje.
Rør inn curry-pasten og hell over kokosmelk og fiskebuljong. Småkok ca. 20 min.
Skrell den hvite aspargesen og den nederste tredjedelen av den grønne aspargesen. Dampkok den hvite i 10 minutter, tilsett den grønne og damp i ytterligere 8 minutter. Avkjøl litt og skjær dem diagonalt i mindre biter.
Skyll laksen og tørk forsiktig av. Del i store terninger. Stek forsiktig i litt olje og salt. Sil av suppen. Vask den andre chilien og hakk til små ringer. Legg laks og asparges i suppen og småkok i 5 minutter over lav varme. Smak til med soyasaus og dryss over korianderblader. Server.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 29802)
Tilberedningstid:
45 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Suppe
Diett/allergi:
Uten melk
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-10-25
Oppdatert dato:2012-10-25
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift