Rekerand



Rekerand oppskrift.
Fotograf: Melk.no
Denne smakfulle rekeranden med snøfrisk passer perfekt på koldtbordet. Kan også lages i kuvertstørrelse.

Oppskriften inneholder 166 Kalorier, 2 g Karbo, 9 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk, Skalldyr, Soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Rekerand er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 4 lesere
Lesere: 8446 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1,25dlvann , kokende
1pakkeaspik (lys buljong-gelé)
250grsnøfrisk med dill eller naturell
2dlyoghurt naturell
2sssitronsaft
2,5dlkremfløte
300grrensede reker
1dlfrisk dill , finklippet
dill, sitron, reker, røkelaks og krepsehaler




Næringsdeklarasjon for Rekerand!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier166.24490.41Kcal
Protein8.6025.37gram
Karbohydrat2.086.14gram
Kostfiber0.020.06gram
Fett13.7240.47gram
Mettet fett8.5525.22gram
Salt0.722.13gram
Pris på oppskriftenKr 13.39Kr 39.50Kroner
Hele oppskriften veier1 180 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo5 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Smelt buljongpulveret i kokende varmt vann. Tilsett osten og rør til den er smeltet. Ha i yoghurt og sitronsaft.
Visp kremfløten stiv og ha den i.
Ta av noen reker til pynt og grovhakk resten og bland i randen sammen med dill. Hell blandingen i vætet form og la moussen stivne i kjøleskapet.

Hvelv den på fat før servering og pynt med reker, røkelaks, krepsehaler, sitron og dill.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Melk.no
(Intern: 30800)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pålegg
Innlagt dato:2013-12-12
Oppdatert dato:2013-12-12


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rekerand.Rekerand.
Denne retten har 166,24 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,08 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,72 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,39.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Egg- og skalldyrskabaret 2.Egg- og skalldyrskabaret 2.
Denne retten har 84,26 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,61 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,88 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,61.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Skalldyrsalat 2.Skalldyrsalat 2.
Denne retten har 113,69 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,09 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,65 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,06.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rekekabaret 2.Rekekabaret 2.
Denne retten har 55,48 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,7 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,7 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,25.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.