Fotograf:
Melk.no
Denne smakfulle rekeranden med snøfrisk passer perfekt på koldtbordet. Kan også lages i kuvertstørrelse. Oppskriften inneholder
166 Kalorier,
2 g Karbo,
9 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Melk, Skalldyr, Soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rekerand er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 4 lesere
Lesere:
8446 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rekerand!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 166.24 | 490.41 | Kcal |
Protein | 8.60 | 25.37 | gram |
Karbohydrat | 2.08 | 6.14 | gram |
Kostfiber | 0.02 | 0.06 | gram |
Fett | 13.72 | 40.47 | gram |
Mettet fett | 8.55 | 25.22 | gram |
Salt | 0.72 | 2.13 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 13.39 | Kr 39.50 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 180 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 5 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Smelt buljongpulveret i kokende varmt vann. Tilsett osten og rør til den er smeltet. Ha i yoghurt og sitronsaft.
Visp kremfløten stiv og ha den i.
Ta av noen reker til pynt og grovhakk resten og bland i randen sammen med dill. Hell blandingen i vætet form og la moussen stivne i kjøleskapet.
Hvelv den på fat før servering og pynt med reker, røkelaks, krepsehaler, sitron og dill.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 30800)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pålegg
Innlagt dato:2013-12-12
Oppdatert dato:2013-12-12
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift