Rabarbrakake i langpanne inneholder
291 Kalorier,
37 g Karbo,
5 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Rabarbrakake i langpanne har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rabarbrakake i langpanne er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7520 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rabarbrakake i langpanne!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 291.45 | 1 022.13 | Kcal |
Protein | 4.63 | 16.24 | gram |
Karbohydrat | 36.61 | 128.39 | gram |
Kostfiber | 1.82 | 6.38 | gram |
Fett | 13.65 | 47.87 | gram |
Mettet fett | 8.06 | 28.27 | gram |
Salt | 0.56 | 1.96 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.88 | Kr 13.61 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 403 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 50,24 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens og skyll rabarbraen, skjær den i ca 2 cm lange stykker.
Kok opp melk og smør.
Pisk eggene med sukker til eggedosis, hell den kokende melkeblandingen over.
Tilsett mel blandet med bakepulver og rør det godt inn. Hell kakedeigen i langpannen dekket med bakepapir. Fordel rabarbraen jevnt over kakedeigen. Sett pannen i ovnen ved 200 C i ca 20 minutter.
Skjær opp kaken i avlange stykker og server dem lunkne, gjerne med pisket krem med vaniljesukker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9024)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Langpannekake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-26
Oppdatert dato:2003-04-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.