3 poteter pr. person 1 sjalottløk pr. person 1/2 rødløk pr. person en god dose dijonsennep 3 deler god olivenolje 1 dl hvitvinseddik krydderfrønt spekepølse
Fremgangsmåte:
Kok potetene møre og la dem bli lunkne. Skjær dem i store biter og bland dem med hakket sjalottløk, strimlet rødløk og hakket kryddergrønt. Pisk sammen sennep, olje og eddik, eller ryst det sammen i et glass. Hell det over potetene og vend det godt sammen. Server med salatblader og tynne skiver spekepølse.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matoppskrift.no
(Intern: 6792)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Salat Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2003-04-13
Oppdatert dato:2003-04-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.