Portvinskoteletter



Portvinskoteletter inneholder 107 Kalorier, 4 g Karbo, 10 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Portvinskoteletter har beregnet å ha følgende allergener Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Portvinskoteletter er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 2632 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4skive(r)villsvinkoteletter, á 175 g
1stkappelsin
2stkpærer
2,5dlportvin
2ssmargarin eller smør
1dashsalt
1dashpepper
1,5dltyttebær
0,5dlcrème fraiche
1dashsalt
1dashpepper




Næringsdeklarasjon for Portvinskoteletter!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier107.43429.02Kcal
Protein9.7538.94gram
Karbohydrat4.3317.29gram
Kostfiber1.244.95gram
Fett3.7014.78gram
Mettet fett1.335.31gram
Alkohol2.19 %
Salt0.150.59gram
Pris på oppskriftenKr 20.17Kr 80.55Kroner
Hele oppskriften veier1 597 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo16,12 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Snitt kotelettene langs kanten. Vask appelsinen godt og skrell den. Skjær skallet i tynne strimler og press saften av appelsinen. Skrell pærene, del dem i fire og fjern kjernhuset.

Hell portvin, appelsinskall og -saft i en kjele. Kok opp og tilsett pærebåtene. La det syde i ca 5 minutter.

Stek kotelettene i matfett, 5 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper. Ta pærene opp av kjelen. Legg i tyttebær og gi det et oppkok. Bland inn crème fraiche og kok sausen et par minutter.

Legg kotelettene opp på varme tallerkener sammen med pærene. Hell sausen over kotelettene. Server rosenkål og eventuelt kokte poteter til.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10816)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.