Portvinskoteletter inneholder
107 Kalorier,
4 g Karbo,
10 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Portvinskoteletter har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Portvinskoteletter er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2632 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Portvinskoteletter!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 107.43 | 429.02 | Kcal |
Protein | 9.75 | 38.94 | gram |
Karbohydrat | 4.33 | 17.29 | gram |
Kostfiber | 1.24 | 4.95 | gram |
Fett | 3.70 | 14.78 | gram |
Mettet fett | 1.33 | 5.31 | gram |
Alkohol | 2.19 % | | | |
Salt | 0.15 | 0.59 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 20.17 | Kr 80.55 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 597 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 16,12 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Snitt kotelettene langs kanten. Vask appelsinen godt og skrell den. Skjær skallet i tynne strimler og press saften av appelsinen. Skrell pærene, del dem i fire og fjern kjernhuset.
Hell portvin, appelsinskall og -saft i en kjele. Kok opp og tilsett pærebåtene. La det syde i ca 5 minutter.
Stek kotelettene i matfett, 5 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper. Ta pærene opp av kjelen. Legg i tyttebær og gi det et oppkok. Bland inn crème fraiche og kok sausen et par minutter.
Legg kotelettene opp på varme tallerkener sammen med pærene. Hell sausen over kotelettene. Server rosenkål og eventuelt kokte poteter til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10816)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.