Pizza bianco med spinat, hvitløk og rosiner inneholder
193 Kalorier,
24 g Karbo,
5 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Pizza bianco med spinat, hvitløk og rosiner har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pizza bianco med spinat, hvitløk og rosiner er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4500 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pizza bianco med spinat. hvitløk og rosiner!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 192.85 | 495.72 | Kcal |
Protein | 5.27 | 13.55 | gram |
Karbohydrat | 23.95 | 61.56 | gram |
Kostfiber | 2.84 | 7.30 | gram |
Fett | 7.81 | 20.08 | gram |
Mettet fett | 1.77 | 4.55 | gram |
Salt | 2.01 | 5.16 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.63 | Kr 19.61 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 028 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 49,67 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland sammen gjær, mel, vann, salt og olivenolje. Arveid deigen glatt og smidig. Dekk den til med plast og la den heve i 30 minutter på et lunt sted. Elt deigen og del den i 4 emner. Kjevle emnene ut til runde bunner og legg dem på smurte palter. La dem heve i 8-10 minutter. Pensle emnene med litt vann og dryss over havsalt. Stekes i ovn ved 200 C i 10-12 før de avkjøle.
Fyll:
Damp spinaten til den faller sammen. Legg spinaten i et rent kjøkkenhåndkle og press ut vannet. Finhakk spinaten. Smelt smøret i en stekepanne og fres spinat, rosiner, hvitløk og pinjekjerner. Smak til med salt og pepper. Del hver av de ferdigstekte pizzabunnene vannrett i bunn og et lokk. Fordel spinatfyllet på bunnene og legg lokkene på. Del hver pizza i 4 og server.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6081)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pizza
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-20
Oppdatert dato:2002-03-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift