Fotograf:Meny Piggvar er en eksklusiv fisk som passer til både hverdag og fest. Stek piggvar og server sammen med pasta, cherrytomater og andre godsaker, så har du en oppskrift som faller i smak hos alle.
Oppskriften inneholder 156 Kalorier, 20 g Karbo, 10 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Fisk, Gluten, Melk, Soya, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kjøp gjerne en hel piggvar og få de i fiskedisken til å filetere den for deg. Kok pastaen i lettsaltet vann etter anvisningen på pakken.
Del piggvarfiletene i porsjonsstykker. Krydre med salt og fiskekrydder. Stek fisken i smøren til den er gjennomstekt og gyllen. Dette tar ca 4 minutter på hver side. Tiden varierer etter hvor tykk piggvarfileten er.
Stek erter, kapers og cherrytomater sammen med piggvaren de siste 2 minuttene. Ha i soyasausen mot slutten av steketiden. Ha pastaen i serveringsboller og topp den med fisk, grønnsaker og saus like før servering.
Blir det igjen rester? Denne retten kan fint varmes opp dagen etter til lunsj. Restene av den stekte piggvaren kan også brukes i en eksklusiv fiskegrateng
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Meny
(Intern: 33083)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne Innlagt dato:2017-06-10
Oppdatert dato:2017-06-10