Fotograf:
Kylling.no
Pasta med kylling, sopp og egg inneholder
173 Kalorier,
17 g Karbo,
15 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Pasta med kylling, sopp og egg har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pasta med kylling, sopp og egg er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5424 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pasta med kylling. sopp og egg!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 172.64 | 714.08 | Kcal |
Protein | 14.73 | 60.93 | gram |
Karbohydrat | 17.15 | 70.94 | gram |
Kostfiber | 4.02 | 16.63 | gram |
Fett | 4.12 | 17.04 | gram |
Mettet fett | 0.76 | 3.14 | gram |
Salt | 0.08 | 0.32 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.48 | Kr 30.94 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 655 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 39,73 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok pasta etter anvisning på pakken.
Skjær kyllingfiletene i ca. 1 cm tykke skiver og stek dem i en stekepanne med slippbelegg. Krydre forsiktig med salt og pepper. Sett dem til side.
Varm olje i en stekepanne og rist oppdelt sopp raskt sammen med løk og hvitløk. Press over sitronsaft. Tilsett kyllingbitene og la det hele bli gjennomvarmt. Bland pasta, kyllingkjøtt og hakkede urter. Smak til med salt og pepper.
Server pastaretten i dype skåler med en eggeplomme på toppen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 26360)
Kategori:
Pasta
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-09-03
Oppdatert dato:2009-09-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift