Østerssopp, ristede i ovn inneholder
123 Kalorier,
2 g Karbo,
2 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Østerssopp, ristede i ovn har beregnet å ha følgende allergener
Soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Østerssopp, ristede i ovn er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4499 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Østerssopp. ristede i ovn!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 122.60 | 277.08 | Kcal |
Protein | 1.77 | 4.00 | gram |
Karbohydrat | 2.30 | 5.20 | gram |
Kostfiber | 1.77 | 4.00 | gram |
Fett | 11.42 | 25.81 | gram |
Mettet fett | 1.64 | 3.71 | gram |
Salt | 0.47 | 1.07 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.84 | Kr 15.46 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 226 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 7,5 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Østerssoppene rengjøres ved at det groveste av stokkene fjernes og de flåes evt.(fra stilkenden fjernes "huden" ved at trekke den vekk fra stilk-enden).
Østerssoppene deles i passende stykker - dette gjøres enklest og penest ved å rive dem i stykker fra ytterkanten inn mot stilk-kanten - altså på langs av lamellene.
Oljemargarinen helles i en plastpose og østerssoppene has i posen, deretter de forsiktig vendes rundt så det kommer litt oljemargarine på alle stykkene.
Deretter helles de ut på en bakeplate som er bekledt med bakepapir. De fordeles så de ikke ligger ovenpå hverandre. Det drysses litt fint salt over og platen settes i ovnen ved 200 gr. (gjerne varmluft) i 10-20 min. (alt etter mengde og størrelse)til østerssoppne er møre og litt sprø i kantene.
Serveres som tilbehør til en god (hakke-)biff.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22992)
Kategori:
Tilbehør
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-10-29
Oppdatert dato:2006-10-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift