Fotograf:Rosemarie Rodriguez En thailandsk rett som er for de viderekommende. Men man kan jo fjerne fiskesausen:)
Men jeg har funnet ut at om det lukter fælt før og under tillaging, så er resultatet noe helt annet. Prøv!
Får en ikke tak i palmesukker så bruk evt honning eller brunt sukker.
Varm smør og olje i en panne, stek ørretskivene og sett tilside.
I en annen panne kok først kokosmelken over medium varme, rør inn karripasta og la surre til oljen kommer opp.
Ha i fiskesaus og sukker og kok noen minutter.
Server på tallerken med ørret og saus. Pynt med strimlet limeblad, vårløk, skivet chili og en dash creme fraiche.
Server med ris.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Rodriguez
(Intern: 32190)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Wok Land:
Thailand Innlagt dato:2015-11-21
Oppdatert dato:2015-11-21