Fotograf:
Mat.no
Napoleonskaker inneholder
222 Kalorier,
25 g Karbo,
3 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Napoleonskaker har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Napoleonskaker er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
8924 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Napoleonskaker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 222.20 | 1 616.51 | Kcal |
Protein | 3.23 | 23.50 | gram |
Karbohydrat | 25.28 | 183.91 | gram |
Kostfiber | 0.62 | 4.51 | gram |
Fett | 11.88 | 86.43 | gram |
Mettet fett | 6.62 | 48.16 | gram |
Salt | 0.25 | 1.85 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.92 | Kr 35.79 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 728 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 45,5 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Tin butterdeigen etter anvisning. La den gjerne tine på stekebrettet.
Del hvert flak i tre tversover.
Stek kakene gylne og sprø på 225 C i ca. 10 minutter.
Avkjøl dem og del dem i to lag som legges sammen med romkrem mellom.
Rør sammen melis, romdråper og litt vann til en smidig glasur som smøres på kakene.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8905)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-26
Oppdatert dato:2003-04-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift