Fotograf:
Rosemarie Pettersen
Vi lagde nanbrød hjemme og ville prøve en ny vri ved å bruke de som pizza. Og det var vellykket. Her i en variant med spekeskinke. En annen er med salami som kommer som egen oppskrift. Det som tar tid er å steke brødene.
Du kan og selvfølgelig kjøpe ferdige nanbrød i butikken eller som en vri bruke taco lefser. Oppskriften inneholder
220 Kalorier,
17 g Karbo,
12 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Nanpizza med spekeskinke er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3493 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Nanpizza med spekeskinke med ingrediensene over!
Navn Verdi pr 100 g Verdi pr porsjon Verdi pr stykke Enhet Kalorier 220.42 573.09 Kcal Protein 11.80 30.68 gram Karbohydrat 16.94 44.04 gram Kostfiber 1.52 3.95 gram Fett 11.38 29.59 gram Mettet fett 2.81 7.31 gram Salt 3.25 8.44 gram Pris på oppskriften Kr 11.49 Kr 29.87 Kr .- Hele oppskriften veier 520 totalt 260 pr porsj pr stk gram Energiprosent fra karbo 30,74 % Ikke lavkarbo Hva betyr dette?
Fremgangsmåte:
Vi bruke nanbrød som vi hadde bakt tidligere.
Les her
Smør på pizzasaus på brødene og fordel fyllet utover. Dryss ost til slutt. Etter steking pyntet vi med basilkumblader.
Pizzaene stekes i ca 5 minutter ved ca 200C, eller til brødet får farge rundt og osten smelter. Kan gå veldig fort litt avhengig av tykkelse ol.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Rosemarie Pettersen
(Intern: 34935)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pizza
Innlagt dato: 2020-03-07
Oppdatert dato: 2020-03-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift