Fotograf:
Norges sjømatråd
Middelhavsburger med matjessild inneholder
195 Kalorier,
14 g Karbo,
11 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Middelhavsburger med matjessild har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Middelhavsburger med matjessild er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3576 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Middelhavsburger med matjessild!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 195.27 | 1 133.54 | Kcal |
Protein | 10.65 | 61.82 | gram |
Karbohydrat | 13.57 | 78.77 | gram |
Kostfiber | 0.91 | 5.28 | gram |
Fett | 10.73 | 62.29 | gram |
Mettet fett | 2.30 | 13.35 | gram |
Salt | 1.51 | 8.75 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.07 | Kr 58.46 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 322 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 27,79 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Del sildefiletene i passende biter. Skjær et kryss på toppen av tomatene og dypp de noen sekunder i kokende vann og deretter noen sekunder i iskaldt vann. Dra av skinnet, del tomatene i båter og ta ut kjernene.
Legg tomatene på et ildfast fat og dryss salt og pepper over og litt olivenolje.
Bak tomatene 30 minutter i stekeovn på 50 grader.
Vask og tørk rucolasalat og basilikumblader.
Del 4 baguetter eller lignende småbrød i to og dekk den ene halvdelen med salatblad. Legg tomatbåter over og dekk med sildebiter og litt basuilikum på toppen.
Legg den andre halvdelen brød over og server.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23463)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-02-19
Oppdatert dato:2007-02-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift