Melkefri nøttekake med gulkrem (suksessterte) inneholder
402 Kalorier,
33 g Karbo,
6 g Protein og
27 g Fett pr 100 gr
Melkefri nøttekake med gulkrem (suksessterte) har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Nøtter, Soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Melkefri nøttekake med gulkrem (suksessterte) er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
8271 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Melkefri nøttekake med gulkrem (suksessterte) med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 401.53 | 3 310.61 | 206.91 | Kcal |
Protein | 5.59 | 46.09 | 2.88 | gram |
Karbohydrat | 32.85 | 270.85 | 16.93 | gram |
Kostfiber | 1.53 | 12.61 | 0.79 | gram |
Fett | 27.19 | 224.18 | 14.01 | gram |
Mettet fett | 9.27 | 76.43 | 4.78 | gram |
Salt | 0.12 | 0.96 | 0.06 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.49 | Kr 45.27 | Kr 2.83 | .- |
Hele oppskriften veier | 825 totalt | 825 pr porsj | 52 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 32,72 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 16
stykker
BUNN:
Stivpisk eggehvitene. Visp deretter inn sukker
Hasselnøtter og mandler males,og has i sukker og hviteblandingen. Røren helles i en godt smurt rund form (22-24 cm) (smurt med melkefritt smør) Lurt å ha bakepapir i bunnen.
Stekes ved 180-200 grader i ca 35-40 minutter,avhengig av ovn, på nederste rille
GULKREM:
Smelt smøret,avkjøles noe. Kok opp de andre ingrediensene,rør ofte og ikke bruk for sterk varme. Tilsett smøret,litt av gangen. Rør til det blir en glatt glasur.Avkjøl denne litt før den helles over den avkjølte kakebunnen.
PYNT:
(has på når gulkremen har stivnet litt,evt gjerne før kaken skal serveres)
Bland ønsket mengde av melis og kakao og tilsett vann til det blir en jevn kremglasur
Hell det i en brødpose og klipp et lite hull i et hjørne. Klem pynten over gulkaken så den danner en spiral eller annet mønster man måtte ønske
Kaken spises når gulkremen har stivnet litt,oppbevares i kjøleskap
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Lis
(Intern: 27061)
Tilberedningstid:
60 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker
Diett/allergi:
Uten melk
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-05-14
Oppdatert dato:2010-05-14
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift