Melkebraisert villsvinkam med kålrot inneholder
81 Kalorier,
6 g Karbo,
7 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Melkebraisert villsvinkam med kålrot har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Melkebraisert villsvinkam med kålrot er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3726 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Melkebraisert villsvinkam med kålrot!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 80.94 | 810.96 | Kcal |
Protein | 6.93 | 69.43 | gram |
Karbohydrat | 5.98 | 59.92 | gram |
Kostfiber | 1.24 | 12.42 | gram |
Fett | 2.98 | 29.86 | gram |
Mettet fett | 1.57 | 15.73 | gram |
Salt | 0.21 | 2.09 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.29 | Kr 103.10 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 4 008 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 29,55 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ha salt og pepper på kjøttet og gni det inn med hvitløk. Brun det pent i en panne og legg det over i en kjele. Hell over varm melk og tilsett krydderet. Legg på lokk og kok kjøttet over svak varme i ca 1 ½ time. Ta opp kjøttet og hold det varmt.
Skrell poteter, gulrøtter og kålrot. Skjær dem i store terninger og legg dem i en kjele. Hell over halvparten av melken fra kjøttkokingen sammen med 1 dl fløte. Kok kålrot og gulrøtter i 5 minutter før de kokes videre sammen med potetene. Resten av melken og fløten kokes til passende sauskonsistens.
Skjær kjøttet i skiver. Server det med poteter og en stuing av kålrot og gulrøtter som blandes med den hakkede persillen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10814)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.