Melkebraisert villsvinkam med kålrot



Melkebraisert villsvinkam med kålrot inneholder 81 Kalorier, 6 g Karbo, 7 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Melkebraisert villsvinkam med kålrot har beregnet å ha følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Melkebraisert villsvinkam med kålrot er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 3726 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1kgvillsvinkam
1stklaurbærblad
2kvist(er)timian
2dlfløte
1tshvit pepper
1feddhvitløk
10stkhvit pepperkorn
1litermelk
1tssalt
1stkkålrot
2stkgulrøtter
6stkpoteter
1sshakket persille




Næringsdeklarasjon for Melkebraisert villsvinkam med kålrot!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier80.94810.96Kcal
Protein6.9369.43gram
Karbohydrat5.9859.92gram
Kostfiber1.2412.42gram
Fett2.9829.86gram
Mettet fett1.5715.73gram
Salt0.212.09gram
Pris på oppskriftenKr 10.29Kr 103.10Kroner
Hele oppskriften veier4 008 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo29,55 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Ha salt og pepper på kjøttet og gni det inn med hvitløk. Brun det pent i en panne og legg det over i en kjele. Hell over varm melk og tilsett krydderet. Legg på lokk og kok kjøttet over svak varme i ca 1 ½ time. Ta opp kjøttet og hold det varmt.

Skrell poteter, gulrøtter og kålrot. Skjær dem i store terninger og legg dem i en kjele. Hell over halvparten av melken fra kjøttkokingen sammen med 1 dl fløte. Kok kålrot og gulrøtter i 5 minutter før de kokes videre sammen med potetene. Resten av melken og fløten kokes til passende sauskonsistens.

Skjær kjøttet i skiver. Server det med poteter og en stuing av kålrot og gulrøtter som blandes med den hakkede persillen.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10814)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.