Fotograf:
Marianne
En deilig gjærbakst med grovbakstmel
Oppskriften er hentet fra TV2. Disse ble bakt i God morgen Norge 1.feb 2011 Oppskriften inneholder
123 Kalorier,
17 g Karbo,
5 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Lunsjsnurrer med cottage cheese og soltørket tomat er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
9519 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Lunsjsnurrer med cottage cheese og soltørket tomat med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 122.71 | 4 829.59 | 301.85 | Kcal |
Protein | 4.62 | 181.83 | 11.36 | gram |
Karbohydrat | 17.25 | 678.92 | 42.43 | gram |
Kostfiber | 3.80 | 149.56 | 9.35 | gram |
Fett | 3.07 | 120.83 | 7.55 | gram |
Mettet fett | 0.53 | 20.86 | 1.30 | gram |
Salt | 0.21 | 8.13 | 0.51 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.60 | Kr 102.33 | Kr 6.40 | .- |
Hele oppskriften veier | 3 936 totalt | 3 936 pr porsj | 246 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 56,23 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 16
snurrer
Ha olje og salt i bollen. Tilsett mel og elt sammen til en glatt deig. Dekk bakebollen med plast og sett til heving i 40-50 min. Løs opp gjæren opp i litt av det lunkene vannet. Tørrgjær tilsettes sammen med melet. Tilsett resten av vannet. Hev til dobbel størrelse.
Lag fyllet mens deigen heves.
Rør sammen cottage cheese, olje, hakkede marinerte tomater , krydder og finhakket hvitløk.
Del den ferdig hevede deigen i to og kjevle ut hver del til et rektangel på 30 x 35 cm.
Fordel fyllet utover deigen. Dryss på pinjekjerner og ev finsnittet skinke. Rull deigen fast sammen til en pølse fra den lengste siden. Del i 16 like store emner. Knip den ene snittflaten på pizzasnurren godt sammen og sett denne siden ned på bakepapir på en bakeplate, slik at fyllet ikke renner ut.
Dekk med plast og la heve i 45 –50 min. til dobbel størrelse, til et lett fingertrykk går langsomt tilbake.
Stek på midterste rille i varm stekeovn 220°C i ca 20 min.
Lunchsnurrene er fine å fryse ned.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Tv2
(Intern: 28158)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gjærbakst
Diett/allergi:
Kalorifattig
Land:
Ukjent-opprinnelse
I fryser:
Ja
Innlagt dato:2011-02-06
Oppdatert dato:2011-02-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift