Fotograf:Dansukker
Lakseruller med sherryyakisaus inneholder 179 Kalorier, 5 g Karbo, 8 g Protein og 13 g Fett pr 100 gr Lakseruller med sherryyakisaus har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Gluten, Soya, Spor-av-Peanøtter, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bland ingrediensene til sausen og la stå en times tid i romtemperatur. Rør av og til slik at demerarasukkeret løser seg ordentlig opp.
Sett ovnen på 225°. Skrell pastinakkene og skjær dem i staver, noen millimeter tykke. Legg stavene i en plastpose og hell over sitron, olje og sirupen. Knytt posen og rist slik at de dekkes av oljeblandingen. Legg stavene i en ildfast form og sett i ovnen i ca. 8-10 min.
Del avokadoene i to, fjern kjernene og grav ut fruktkjøttet. Mos kjøttet sammen med saften av sitronene. Bre lakseskivene ut på et skjærebrett. Legg en klatt avokadomasse og et par pastinakkstaver på hver skive. Rull sammen lakseskivene. Legg noen salatblader på hver asjett og legg lakserullene oppå disse. Pynt med sitron. Server sherryyakisausen til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 35290)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Forrett Innlagt dato:2020-07-28
Oppdatert dato:2020-07-28