Børst rødbetene grundig i kaldt vann. Skjær av bladene, men la bladfestet være. Fjern eventuelt det ytterste av roten. Kok betene knapt møre i vann, 15–20 minutter avhengig av størrelsen. Hell av vannet. Skrell rødbetene ved å holde dem mellom hendene og gni av skallet. Skjær betene i båter, og legg dem på glass. Skrell pepperroten, og del i biter. Bland sammen ingrediensene til laken, og kok opp. Sil bort krydderet, og hell den varme laken over betene. Sett på lokk. Oppbevares kjølig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 33351)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Hermetisering Innlagt dato:2017-10-11
Oppdatert dato:2017-10-11