Krabbestuing inneholder
128 Kalorier,
5 g Karbo,
7 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Krabbestuing har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Skalldyr, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Krabbestuing er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4714 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Krabbestuing!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 128.49 | 201.73 | Kcal |
Protein | 6.51 | 10.22 | gram |
Karbohydrat | 4.61 | 7.24 | gram |
Kostfiber | 0.29 | 0.46 | gram |
Fett | 9.27 | 14.55 | gram |
Mettet fett | 4.38 | 6.88 | gram |
Salt | 0.54 | 0.85 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.72 | Kr 8.98 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 628 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 14,35 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Evnt. tin og rens krabbekjøttet. Skjær de eventuelt i mindre biter.
Visp ut melet i kald væske (vann, kraft eller fløte) i et kokekar. Tilsett resten av væsken, eventuelt buljongterning, fløte og fett. Kok opp under omrøring og la sausen koke på svak varme i 3-4 minutter. Smak eventuelt til med salt, litt nymalt pepper og friskpresset sitron. Legg i skalldyr og hakket dill. La det hele bli varmt, men ikke koke, da blir skalldyrene seige.
Server stuingen som fyll i omelett, krustader, vol-au-vent eller paiskall eller på ristet brød som varmt smørbrød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9353)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Tilbehør
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-27
Oppdatert dato:2003-04-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.