Fotograf:
Melk.no
Hvorfor alltid drikke kaffen varm? Her får du en herlig oppskrift på en forfriskende iskaffe. Prøv den! Oppskriften inneholder
77 Kalorier,
7 g Karbo,
2 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Melk, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kaffe on the rocks er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4014 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kaffe on the rocks!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 77.31 | 310.79 | Kcal |
Protein | 1.52 | 6.11 | gram |
Karbohydrat | 6.58 | 26.45 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 4.99 | 20.06 | gram |
Mettet fett | 3.14 | 12.62 | gram |
Salt | 0.05 | 0.21 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.77 | Kr 15.16 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 402 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 34,04 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Tilsett kaffemelk, honning og espressokaffe i en blender.
Kjøres i blenderen i 30 sekunder, eller til ingrediensene er godt blandet. Legg isbitene i et glass og hell iskaffen over.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 27054)
Tilberedningstid:
1-10 min
Kategori:
Shake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-05-14
Oppdatert dato:2010-05-14
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift