Julepaté inneholder
156 Kalorier,
3 g Karbo,
16 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Julepaté har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Melk, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Julepaté er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5413 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Julepaté med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 155.82 | 3 307.62 | 165.38 | Kcal |
Protein | 15.65 | 332.21 | 16.61 | gram |
Karbohydrat | 2.81 | 59.65 | 2.98 | gram |
Kostfiber | 0.22 | 4.67 | 0.23 | gram |
Fett | 9.06 | 192.32 | 9.62 | gram |
Mettet fett | 3.70 | 78.54 | 3.93 | gram |
Salt | 1.75 | 37.09 | 1.85 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.93 | Kr 168.33 | Kr 8.42 | .- |
Hele oppskriften veier | 2 123 totalt | 2 123 pr porsj | 106 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 7,21 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 20
skiver
Kjør alle ingrediensene til patéen, unntatt fløte og egg i en foodprosessor til en jevn røre. Visp egg og fløte lett sammen og spe til en glatt deig/røre. Hell røren i smurte patéformer og stek i vannbad ved 170 grader i ca. 1- 1 1/2 time, avhengig av størrelsen på formene. Patéen skal kjennes fast når du trykker på den.
La patéen bli kald i formen, pynt med f.eks oliven og sylteagurk. Glaseres med avkjølt, nesten stivnet aspic. Settes kjølig til aspicen har stivnet.
Skal patéen fryses må den pyntes senere.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 2118967889)
Kategori:
Pate
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-13
Oppdatert dato:2002-05-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift