Fotograf:
Kylling.no
En god grillmarinade kan gjøre hele forskjellen når du skal grille hvitt kjøtt. Det hvite kjøttet har en mild egen smak og dermed egnet til å smaksettes i mange forkjellige retninger.
Det enkleste er å marinere i en plastpose. Det krever mindre marinade og er lettest å håndtere.
Denne marinaden med ingefær, chili og hvitløk er en spennende marinade som passer godt til både kylling og kalkun. Oppskriften inneholder
467 Kalorier,
5 g Karbo,
1 g Protein og
49 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har ikke allergener
Ingefær og chilimarinade er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5613 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ingefær og chilimarinade!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 467.06 | 421.52 | Kcal |
Protein | 1.18 | 1.06 | gram |
Karbohydrat | 4.75 | 4.29 | gram |
Kostfiber | 0.63 | 0.57 | gram |
Fett | 49.12 | 44.33 | gram |
Mettet fett | 5.03 | 4.54 | gram |
Salt | 0.01 | 0.01 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.14 | Kr 7.35 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 90 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,06 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland alle ingrediensene til marianden. Ha kjøtt og marinade i en plastpose. Knyt posen og bland godt. Legg posen i kjøleskap et par timer.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 25184)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Tilbehør grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-10-14
Oppdatert dato:2008-10-14
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift