Honningboller



Honningboller inneholder 255 Kalorier, 24 g Karbo, 3 g Protein og 16 g Fett pr 100 gr
Honningboller har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Honningboller er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 9 lesere
Lesere: 10320 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
200grsmør eller margarin
0,5litermelk
75grgjær
0,5tssalt
1,5dlhonning
1,5dlhvetemel

Pensling:

egg
perlesukker




Kalorier og næringsinnhold i Honningboller med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier255.402 735.3368.38Kcal
Protein3.4036.410.91gram
Karbohydrat23.93256.296.41gram
Kostfiber0.9510.170.25gram
Fett16.02171.574.29gram
Mettet fett10.02107.312.68gram
Salt0.586.220.16gram
Pris på oppskriftenKr 4.09Kr 43.80Kr 1.10.-
Hele oppskriften veier1 071 totalt1 071 pr porsj27 pr stk gram
Energiprosent fra karbo37,47 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 40 boller

Smelt smøret. Tilsett melk og honning. Smuldre gjæren i bakebollen. Løs den opp i litt av væsken. Tilsett salt. Ha i mel, litt av gangen. Arbeid deigen blank og smidig. La den heve under et klede til dobbel størrelse.

Kna deigen på bakebordet. Del den i fire emner. Trill dem til pølser. Del hver pølse i ti emner. Trill dem til glatte boller. Sett dem på smurt plate eller på bakepapir. Etterhev ca. 30 minutter. Pensle med egg og dryss på perlesukker.

Stek bollene ca. 8 minutter ved 225 C midt i ovnen. Avkjøl på rist. Honningbollene egner seg godt til frysing.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12748)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gjærbakst
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2003-05-08


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.