Honningboller inneholder
255 Kalorier,
24 g Karbo,
3 g Protein og
16 g Fett pr 100 gr
Honningboller har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Honningboller er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 9 lesere
Lesere:
10320 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Honningboller med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 255.40 | 2 735.33 | 68.38 | Kcal |
Protein | 3.40 | 36.41 | 0.91 | gram |
Karbohydrat | 23.93 | 256.29 | 6.41 | gram |
Kostfiber | 0.95 | 10.17 | 0.25 | gram |
Fett | 16.02 | 171.57 | 4.29 | gram |
Mettet fett | 10.02 | 107.31 | 2.68 | gram |
Salt | 0.58 | 6.22 | 0.16 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.09 | Kr 43.80 | Kr 1.10 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 071 totalt | 1 071 pr porsj | 27 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 37,47 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 40
boller
Smelt smøret. Tilsett melk og honning. Smuldre gjæren i bakebollen. Løs den opp i litt av væsken. Tilsett salt. Ha i mel, litt av gangen. Arbeid deigen blank og smidig. La den heve under et klede til dobbel størrelse.
Kna deigen på bakebordet. Del den i fire emner. Trill dem til pølser. Del hver pølse i ti emner. Trill dem til glatte boller. Sett dem på smurt plate eller på bakepapir. Etterhev ca. 30 minutter. Pensle med egg og dryss på perlesukker.
Stek bollene ca. 8 minutter ved 225 C midt i ovnen. Avkjøl på rist. Honningbollene egner seg godt til frysing.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12748)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gjærbakst
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2003-05-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.