Honning- og sennepsglasert lammestek inneholder
141 Kalorier,
6 g Karbo,
12 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Honning- og sennepsglasert lammestek har beregnet å ha følgende allergener
Sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Honning- og sennepsglasert lammestek er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7597 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Honning- og sennepsglasert lammestek!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 140.86 | 992.83 | Kcal |
Protein | 11.61 | 81.83 | gram |
Karbohydrat | 6.49 | 45.74 | gram |
Kostfiber | 0.84 | 5.92 | gram |
Fett | 7.42 | 52.30 | gram |
Mettet fett | 3.31 | 23.33 | gram |
Salt | 0.14 | 0.98 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.61 | Kr 53.64 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 4 229 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 18,42 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær løken i to og rotfruktene i biter. Del hvitløkene, men ikke ta skallet av feddene. Legg alle grønnsakene i en langpanne, hell over litt olje, strø over litt rosmarin.
Gni steken inn med salt. Gni den deretter inn med søt sennep eller en 50-50 blanding av disjon-sennep og honning.
Legg steken på en stekerist over langpannen. Stek i ovnen ved 175 C i ca 2 timer, til steketermometeret viser litt over 60 C. Det kan ta kortere eller lengre tid, så pass litt på.
La steken hvile i åpen ovn i minst 30 minutter. Sjekk at rotgrønnsakene ikke blir alt for tørre. Hell gjerne over et glaass vann, litt kraft eller et glass underveis.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10365)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift