Hjortekoteletter i kantarellfløtesaus inneholder
125 Kalorier,
1 g Karbo,
13 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Hjortekoteletter i kantarellfløtesaus har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hjortekoteletter i kantarellfløtesaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,1 poeng fra 8 lesere
Lesere:
15273 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hjortekoteletter i kantarellfløtesaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 125.09 | 552.27 | Kcal |
Protein | 12.92 | 57.04 | gram |
Karbohydrat | 1.11 | 4.90 | gram |
Kostfiber | 0.15 | 0.66 | gram |
Fett | 7.63 | 33.69 | gram |
Mettet fett | 4.87 | 21.50 | gram |
Salt | 0.24 | 1.04 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 15.88 | Kr 70.11 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 766 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 3,54 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sørg for å ha godt mørnet hjortekam. Fjern sener og hinner og kutt koteletter. Er ikke dyret alt for stort, så beregn to koteletter pr. person.
Gni kotelettene inn med grovmalt pepper. Brun dem raskt i panne og strø på salt. Ta kotelettene ut og rist kantarellene i stekesmøret.
Kok ut panna med fløte og tilsett den brune sausen. Ta saus med kantarellene over i en gryte og legg i kotelettene sammen med rørt tyttebær. La alt surre i 5 minutter.
Anrett kotelettene på tallerken og hell kantarellsausen over. Rosenkål og kokte poteter anbefales som tilbehør.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10002)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift