Grillspyd på tyrkisk vis inneholder
88 Kalorier,
2 g Karbo,
14 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Grillspyd på tyrkisk vis har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grillspyd på tyrkisk vis er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6825 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Grillspyd på tyrkisk vis!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 88.47 | 216.13 | Kcal |
Protein | 13.88 | 33.91 | gram |
Karbohydrat | 1.97 | 4.81 | gram |
Kostfiber | 0.43 | 1.05 | gram |
Fett | 2.69 | 6.57 | gram |
Mettet fett | 0.87 | 2.13 | gram |
Salt | 0.20 | 0.49 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.93 | Kr 21.82 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 977 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 8,9 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær kjøttet i store biter eller terninger. Skrell løk og hvitløk, og riv det fint. Press saften ut av løken og ned i en bolle eller form. Bland inn litt smeltet smør, melk, sitronsaft, salt og pepper. Legg kjøttet ned i marinaden og sett det i kjøleskapet, og la det stå i 8 timer. Vend det av og til.
Tenn grillen og la den bli varm, eller bruk grillen i stekeovnen. Ta kjøttet opp av marinaden og tørk det. Pensle grillspydet med olje og træ på kjøttbitene. Pensle dem. Grilles 5-6 minutter på hver side. Før servering drysses oregano over.
Serveres med salat og rus eller bulgur (kornris). Lag gjerne en lammesaus til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10381)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Grillmat
Land:
Tyrkia
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift