Franskbrød med Durum inneholder
222 Kalorier,
41 g Karbo,
8 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Franskbrød med Durum har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Franskbrød med Durum er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5028 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Franskbrød med Durum!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 222.45 | 2 733.54 | Kcal |
Protein | 8.10 | 99.54 | gram |
Karbohydrat | 40.51 | 497.80 | gram |
Kostfiber | 2.62 | 32.20 | gram |
Fett | 2.53 | 31.09 | gram |
Mettet fett | 0.50 | 6.14 | gram |
Salt | 0.91 | 11.15 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.45 | Kr 17.82 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 687 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 72,84 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Smelt margarin og ha væske oppi og lunk det hele til 38 grader.
Løs opp gjæren i litt av melken og tilsett sukker. Ha resten av væsken i.
500 g Durumhvetemel has i sammen med litt hvetemel.
Rør godt med en skje. Saltet has i. Ha mere mel i og elt til det ikke kan røres mere. Ha ikke mere mel i enn at deigen blir jevn og smidig, men dog slipper hendene. Deigen dekkes og settes til heving i en til to timer.
Deretter helles deigen ut på bordet og den deles i tre porsjoner som hver formes til et brød. Ha bakepapir på en plate og legg alle tre brød på og la dem etterheve ca 45 min. De skal gjerne heve litt inn i hverandre. Varm ovnen opp til 200 grader.
Brødene prikkes med en kjøttnål og pensles med sammenpisket egg. Bakes midt i ovnen ca. 30-40 min.
Når tiden er gått vendes et brød på hodet. Hvis det lyder hult når der bankes på det, er det bakt. Hvis ikke må det ha litt lengere.
Brødene trekkes fra hverandre og avkjøles.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22087)
Kategori:
Brød
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-05-27
Oppdatert dato:2006-05-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift