Forloren skilpadde



Ingredienser

Kalvekjøtt skåret i lange smale strimler
1 ss smør
1 ss mel
3 dl kraft
noen fiskeboller
en hardkokt egg
1 ts salt
en knivsodd pepper
(1/2 dl vin)




Fremgangsmåte:

Brun mel og smør, tilsett kjøttkraft og la det koke. Varm kjøttet og fiskebollene i sausen, tilsett vin og krydder. Skilpadden helles i. Pyntes med eggeskiver. Kalvehoder er best i forloren skilpadde.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: ReisaMat
(Intern: 19108)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Troms
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2005-04-06
Oppdatert dato:2005-04-06


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kalverulade med reker.Kalverulade med reker.
Denne retten har 63,56 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,01 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,74 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,44.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalvepølser.Kalvepølser.
Denne retten har 197,12 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,92 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,74 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,44.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalvestek i gryte 2.Kalvestek i gryte 2.
Denne retten har 112,72 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,8 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,4 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,32.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ossibuchi al Pomodoro.Ossibuchi al Pomodoro.
Denne retten har 100,11 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,78 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,31 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 23,98.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.