Fiskesaus med tomat og purre inneholder
89 Kalorier,
3 g Karbo,
2 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Fiskesaus med tomat og purre har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fiskesaus med tomat og purre er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3311 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fiskesaus med tomat og purre!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 88.83 | 174.77 | Kcal |
Protein | 1.86 | 3.66 | gram |
Karbohydrat | 2.96 | 5.82 | gram |
Kostfiber | 1.25 | 2.46 | gram |
Fett | 7.45 | 14.66 | gram |
Mettet fett | 3.54 | 6.96 | gram |
Salt | 0.32 | 0.64 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.53 | Kr 4.98 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 787 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 13,32 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Snitt og skyll purren og skjær den i tynne skiver. Skjær tomatene i terninger. Visp fløten.
Fres purren i fettet i et kokekar. Dryss over paprikapulver og mel og rør om. Tilsett fiskekraft eller vann og buljongterning og kok opp under omrøring. Kok sausen i 3-5 minutter.
Rør i tomatene og den vispede fløten. Smak til, eventuelt med salt.
Til kokte eller stekte fiskeretter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7329)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Saus
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-17
Oppdatert dato:2003-04-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift