Fiskegryte med hvitløksaus (Bourride) inneholder
73 Kalorier,
6 g Karbo,
5 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Fiskegryte med hvitløksaus (Bourride) har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fiskegryte med hvitløksaus (Bourride) er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3979 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fiskegryte med hvitløksaus (Bourride)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 73.15 | 708.55 | Kcal |
Protein | 5.18 | 50.17 | gram |
Karbohydrat | 6.28 | 60.83 | gram |
Kostfiber | 1.35 | 13.08 | gram |
Fett | 2.54 | 24.60 | gram |
Mettet fett | 0.37 | 3.58 | gram |
Alkohol | 0.25 % | | | |
Salt | 0.15 | 1.49 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.02 | Kr 38.94 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 875 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 34,34 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Varm olivenolje i en gryte ved jevn varme og stek hvitløk, purre, hvitløk og squash. Legg fiskefiletene over og ha i krydderurtene. Dekk med fiskebuljong og hvitvin. Ha på litt salt. La fisken trekke i ca 15 minutter ved ganske svak varme.
Kok i mellomtiden potetene, skrell dem og hold dem varme. Flytt fisken over i et varmt fat og hold den varm. Sil suppen over i en annen kjele og kok den inn til det halve. Ha ca 2/3 av aïolien i en skål og rør inn én eggeplomme og et par skjeer med suppe. Ha aïoliblandingen i suppen og varm den forsiktig. Det må ikke koke. Fordel fisk og suppe i dype tallerkener og server resten av aïolien, hvitløkskrutonger og poteter som tilbehør.
Bourride er en mye mindre kjent enn bouillabaisse, men ikke mindre velsmakende.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8394)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Frankrike
Innlagt dato:2003-04-23
Oppdatert dato:2003-04-23
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.