Dr Lindbergs 8-kornsbrød inneholder
182 Kalorier,
26 g Karbo,
6 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Dr Lindbergs 8-kornsbrød har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Sesam, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Dr Lindbergs 8-kornsbrød er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
9200 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Dr Lindbergs 8-kornsbrød med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 181.76 | 2 548.28 | 1 274.14 | Kcal |
Protein | 6.41 | 89.87 | 44.93 | gram |
Karbohydrat | 26.38 | 369.85 | 184.92 | gram |
Kostfiber | 5.41 | 75.85 | 37.92 | gram |
Fett | 4.42 | 61.97 | 30.98 | gram |
Mettet fett | 0.65 | 9.11 | 4.56 | gram |
Salt | 0.54 | 7.56 | 3.78 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.82 | Kr 25.52 | Kr 12.76 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 402 totalt | 1 402 pr porsj | 701 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 58,05 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 2
brød
Ha gjær, olie og fruktose i det lunkne vannet. Blann i resten av ingrediensene og elt deigen i kjøkkenmaskin til den er passe fast og elastisk. Sett deigen til heving på ett lunt sted til den er hevet til dobbel størrelse.
Elt deigen igjen og form den til brød eller rundstykker. Dekk med ett klede og etterhev i 30 - 40 minutter.
Sett brøden i stekeovnen ved 180 grader og la dem steke i ca. 40 minutter (15 - 20 minutter for rundstykker).
Avkjøles på rist.
Sesamfrø kan erstattes med hakkede valnøtter, mandler eller hasselnøtter.
Spelt er en urhvetetype, du får kjøpt i helsekostforretninger.
Bon Appetit!
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Barn i magen
(Intern: 15556)
Kategori:
Brød
Diett/allergi:
Div diett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-09-15
Oppdatert dato:2003-09-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift