Brunsviger fra Danmark inneholder
311 Kalorier,
46 g Karbo,
5 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Brunsviger fra Danmark har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Brunsviger fra Danmark er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3116 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Brunsviger fra Danmark med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 311.28 | 2 573.51 | 214.46 | Kcal |
Protein | 5.07 | 41.92 | 3.49 | gram |
Karbohydrat | 46.06 | 380.80 | 31.73 | gram |
Kostfiber | 1.81 | 14.96 | 1.25 | gram |
Fett | 11.46 | 94.75 | 7.90 | gram |
Mettet fett | 7.02 | 58.04 | 4.84 | gram |
Salt | 0.40 | 3.30 | 0.27 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.44 | Kr 20.17 | Kr 1.68 | .- |
Hele oppskriften veier | 827 totalt | 827 pr porsj | 69 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 59,18 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Lunk melken, løs gjæren oppi. Tilsett salt, sukker, bløtt smør og mel og elt deigen godt igjennom på din kjøkkenmaskin. Deigen skal være godt sammensatt. dryss litt mel over og sett til heving ½ time.
Hell 1 dl. melk opp i en skål. Dryss de 25 g. kremepulver ned i melken, mens det røres med en miksmaster. Pisk i 2 minutter.
Rør det bløte smør sammen med farinen og vend kakekremen oppi.
Rull deigen ut og legg den i en langpanne på ca. 23x33 cm. Hell fyllet ut over kaken og bak den ved 175 grader C i cirka 25 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 29493)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Langpannekake
Land:
Danmark
Innlagt dato:2012-07-15
Oppdatert dato:2012-07-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift