Broccolifyllt kalkunbryst med basilikumsaus og ovnstekte poteter inneholder
81 Kalorier,
7 g Karbo,
8 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Broccolifyllt kalkunbryst med basilikumsaus og ovnstekte poteter har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Broccolifyllt kalkunbryst med basilikumsaus og ovnstekte poteter er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
8718 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Broccolifyllt kalkunbryst med basilikumsaus og ovnstekte poteter!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 81.44 | 437.34 | Kcal |
Protein | 7.87 | 42.26 | gram |
Karbohydrat | 7.19 | 38.61 | gram |
Kostfiber | 1.32 | 7.09 | gram |
Fett | 1.72 | 9.24 | gram |
Mettet fett | 0.47 | 2.52 | gram |
Alkohol | 0.44 % | | | |
Salt | 0.17 | 0.92 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.66 | Kr 30.39 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 148 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 35,31 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sett broccolien over i kokende vann og kok dem i 5-6 minutter og hell vannet fra, mos den.
Hakk sjampinjongene fint.
Bland broccoli, champignon og det hakkede kjøtt og rør det med egg og mel. Tilsett salt, pepper og presset hvitløk.
Fyll farsen i det utbenede kalkunbryst, smør det og stek i ovnen ved 200 grader C i ca.1 time.
Ovnstekte poteter:
Pensel et ildfast fat med olje. Legg potetbåterne i fatet og dryss med salt og pepper. Rist fatet så potetene blandes og sett dem i ovnen sammen med kalkunen i ca. 40 minutter.
Basilikumsaus:
Hakk løken og sautér det i oljen i 2 minutter.
Tilsett hvitvin og buljong og la det koke i 5 minutter til ca. 1/3 er fordampet.
Rør kesam med maizena og pisk det i sausen til den jevner. Ta den straks av varmen og blend sausen med basilikum og brøndkarse.
Smak til med salt og pepper.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 23181)
Kategori:
Ovnsrett
Diett/allergi:
Kalorifattig
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-01-01
Oppdatert dato:2007-01-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift