Web Analytics
Tusenvis av mat og drikke oppskrifter med næringsinnhold og allergener fra hele verden.

Dagens oppskrift er:

Alt i en gryte! En såkalt one pot er superenkel hverdagsmat. Her en variant med ris, kokosmelk, krydderier og rester av kalkun. En kalkungryte hele fa......

Oppskriften gir 4 porsjoner.

Pr 100 gram inneholder denne oppskriften:

Oppskriften inneholder 116,08 kcal pr 100 gram.
Oppskriften inneholder 12,8 gr karbo pr 100 gram.
Oppskriften inneholder 3,88 gr fett pr 100 gram.
Oppskriften koster Kr: 3,69.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++


Annonse







Annonse



Anbefalte oppskriftssider

Norsk mat.
Ovnsretter.
Pasta.
singelmat.

Annonse



Dagens rett fra de siste 7 dagene

Confitert andelår på seng av vintergrønnsaker


Dagens oppskrift er Confitert andelår på seng av vintergrønnsaker.
Vi hadde en av disse boksene med confiterte andelår og bakte den med grønnsaker i ovnen.
Disse er jo allerede kokt og legges bare på toppen etter hvert og blir varme med crispy skinn. Her hadde vi oppi 3 stk, men de store boksene har som regel 4-5 lår. De er ganske mektige og mange syns sikkert litt kvalmende.
I denne retten kan det brukes litt forskjellige grønnsaker alt etter hva du har, men samme fremgangsmåte.

Oppskriften gir 3 porsjoner.

Pr 100 gram har oppskriften:

126,75 kcal
5,56 gram karbohydrater
7,03 gram fett
Og koster Kr: 16,7 pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Pizza med purre og chorizo


Dagens oppskrift er Pizza med purre og chorizo.
En pizza som kombinerer ingredienser med mye smak. Bruk en ferdig deig eller følg en annen oppskrift. Vi brukte her en ferdig deigblanding fra Toro, og den var veldig vellykket.
Mye spekepølse ol gir mye smak og er ikke så veldig barnevennlig.

Her brukte vi slik ferdig pizzabunn fra Toro. Skal bare blandes med vann. Vi har gode erfaringer med denne typen bunn og det gjør det litt enklere, men når en som her skal lage bunn for en skypanne eller stekebrett, så er det enkelt å bare lage deigen helt selv.
Den til Toro pleier vi å heve før vi kjevler ut, ca 20-30 min. Da blir den enda mer luftig. Det kan en se på bildet.

Oppskriften gir 3 porsjoner.

Pr 100 gram har oppskriften:

185,65 kcal
14,81 gram karbohydrater
9,17 gram fett
Og koster Kr: 8,45 pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Inside out Maki med kveite og avokado


Dagens oppskrift er Inside out Maki med kveite og avokado.
En av våre varianter av slike inside out makier. Her med rå kveite og avokado + agurk. Når en bruker wasabi på selve makirullen, vær forsiktig. Det skal bare en mikroskopisk stripe.
Kveite kan byttes ut eller suppleres med laks, reker, crabstick eller noe vi ofte bruker, stekt kylling!
Ren fersk kveite behøver normalt ikke fryses, men vi gjør det i ett par døgn før det brukes.

Oppskriften gir 2 porsjoner.

Pr 100 gram har oppskriften:

157,69 kcal
13,94 gram karbohydrater
8,35 gram fett
Og koster Kr: 9,18 pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Havre-/sjokoladecookies


Dagens oppskrift er Havre-/sjokoladecookies.
Noen helt utrolig gode cookies. Vår deig ble litt tørr og vi hadde i ett ekstra egg, som passet fint. Kakene flyter ut og blir ganske store.
Gode til kaffekosen.

Oppskriften gir 1 porsjoner.

Pr 100 gram har oppskriften:

436,3 kcal
60,11 gram karbohydrater
18,2 gram fett
Og koster Kr: 3,76 pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Grønnkål med tomat, hvitløk og stekt torsk


Dagens oppskrift er Grønnkål med tomat, hvitløk og stekt torsk.
Grønnkål er en sjelden sak på våre bord, men her overrasket det. Dette er skikkelig godt og som tilbehør til pannestekt torsk var den perfekt. Jeg må prøve å få tak i mer av dette før sesongen er over.

Husk bare at grønnkål må kokes og evt stekes. Ikke noe særlig rått.

Oppskriften gir 4 porsjoner.

Pr 100 gram har oppskriften:

72,48 kcal
2,48 gram karbohydrater
3,52 gram fett
Og koster Kr: 7,58 pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Fiskecurry med kokos


Dagens oppskrift er Fiskecurry med kokos.
En gul curry med fisk vi lagde. Annen fast fisk enn laks kan brukes.Pak choy er en slags kål som ligner kinakål, men litt grønnere.
Lager du currypaste hjemme kan den lagres kaldt i flere dager. Lag gjerne dobbel porsjon og bruk den i andre retter. Når en renser og hakker chili, hold fingrene unna øyne etterpå.

Oppskriften gir 4 porsjoner.

Pr 100 gram har oppskriften:

186,81 kcal
11,08 gram karbohydrater
11,65 gram fett
Og koster Kr: 11,06 pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Spisskål med ribberester


Dagens oppskrift er Spisskål med ribberester.
Vi hadde rester av stekt ribbe i frysen samt vi kjøpte ett stort spisskål, som for oss ikke er så vanlig. Dette woket vi lett sammen med løk, vårløk, hvitløk og paprika. Vi lagde 2 porsjoner og den på bildet er til begge, dvs vi måtte krangle om 5 biter ribbe:)
Vi pleier og å pynte med vårløk. Mest fordi vi har mye av dette fryst ned siden vi har det i drivhuset. Og det som er morsomt er at pr i dag i februar/mars 2020 er disse allerede begynt å vokse. Det ble jo ingen vinter her i sør i år.

Oppskriften gir 2 porsjoner.

Pr 100 gram har oppskriften:

256,05 kcal
10,52 gram karbohydrater
18,37 gram fett
Og koster Kr: 7,97 pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.