Brasterte svinekoteletter med sjampinjong inneholder
150 Kalorier,
1 g Karbo,
11 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Brasterte svinekoteletter med sjampinjong har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Brasterte svinekoteletter med sjampinjong er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3691 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Brasterte svinekoteletter med sjampinjong!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 150.02 | 392.38 | Kcal |
Protein | 10.74 | 28.09 | gram |
Karbohydrat | 0.65 | 1.70 | gram |
Kostfiber | 0.43 | 1.12 | gram |
Fett | 10.99 | 28.74 | gram |
Mettet fett | 4.47 | 11.69 | gram |
Alkohol | 0.67 % | | | |
Salt | 0.37 | 0.96 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.94 | Kr 12.92 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 046 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,73 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Hakk sjampinjongen og fres den i eget smør i stekepannen.
Ta opp soppen og stek kotelettene i soppsmøret. Krydre.
Hell soppen tilbake i pannen med kotelettene, spe med kraft og vin og la det hele putre under lokk ca 10 minutter.
Legg kotelettene og sopp over i et rykende varmt fat. Kok ut pannen med fløte og hell det over kotelettene. Pynt med persille.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10827)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift